Præstebakken 2, Overlade, 9670 Løgstør

Flot ejendom med central placering og mange muligheder!

Beliggende på Præstebakken 2 i Overlade finder du denne flotte ejendom, der tilbyder hele 225 boligm2 fordelt på to plan. Herudover er der tilhørende bygning til lager på 80 m2. Dette giver et væld af muligheder, hvad enten du er på udkig efter at kombinere bolig med erhverv, har behov for lagerplads, har en pladskrævende hobby eller går med en drøm om at åbne din egen Bed & Breakfast. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Boligen er i stueplan indrettet med en stor og rummelig entre med trappeopgang til 1. sal, samtidig med at den fordeler til et ekstra stort badeværelse med spa, et værelse og ikke mindst husets hjerte - et køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Herudover er der direkte forbindelse til lagerbygningen der rummer ialt 3 disp. rum, hvoraf det ene er med port.

Fra mellemgangen og køkkenet er der udgang til en rigtig hyggelig gårdhave med terrasse og mindre plæne. Meget charmerende og nem at vedligeholde.

Boligens 1. sal er indrettet med i alt 5 værelser, badeværelse samt repos.

Med placeringen på Præstebakken 2 er du placeret nær indkøb, friskole og busforbindelse. Overlade er kendetegnet ved at aktivt og godt fællesskab. Du har blot en frisk cykeltur til Limfjorden og Vilsted Sø. Handelsbyerne Løgstør og Aars når du på ca. et kvarters kørsel.

Velkommen til Præstebakken 2!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.