Kirkedalsvej 61, Kirkedal, 9690 Fjerritslev

Stor god villa med plads til erhverv

Søger I en bolig med plads til hele familien - og drømmer I samtidigt om landlige omgivelser? Så skal I vende blikket mod denne villa. For med hele fem værelser, to badeværelser og store opholdsrum får I herlige rammer her. Villaen er tilmed beliggende med kort afstand til Trekroner Landsbycenter med SFO, børnehave, skole og adskillige idræts- og aktivitetsmuligheder. Trekroner er desuden kendt for at være en landsby med masser af liv og et godt sammenhold.

Ejendommen er desuden særdeles billig at bebo og danner de perfekte rammer for førstegangskøbere, som gerne vil have en god og billig start på livet som boligejer.

Boligen er indrettet med en fin planløsning uden spildplads. Husets hjerte er den indretningsvenlige vinkelstue med aflange vinduespartier, som gavmildt trækker dagslyset ind, mens brændeovnen bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret. Vinkelkøkkenet er udstyret med gængse hvidevarer, rigelig skabsplads og et praktisk spiseafsnit, hvor familien kan samles. Endvidere er der et værelse og et badeværelse med separat brus. På førstesalen gemmer der sig endnu et badeværelse med badekar og en stue, hvor den ekstra charme tilføjes i form af de hyggelige skråvægge og skønne lysindfald. Heroppe finder I også yderligere fire værelser, så med i alt fem værelser får I mange muligheder - hvad end I drømmer om børneværelser, kontor eller hobbyrum.

Foruden en skøn bolig medfølger også flere gode udbygninger med mange anvendelses muligheder. Flere af bygningerne er udlejet til en erhvervsdrivende og indbringer en fin lejeindtægt. Kontrakten er fra lejers side uopsigelig frem til d. 01/05-2022. Herefter kan lejeaftalen fra lejer side opsiges med 3 måneders varsel til den 1. i et kvartal. Lejekontrakten kan rekvireres hos ejendomsmægleren.

Udenfor kan I se frem til en dejlig grund med plads til leg og afslapning under åben himmel. Herude understreges den naturskønne beliggenhed af udsigten til vidtstrakte marker og et skovbeklædt terræn i horisonten.

Når hverdagen melder sin ankomst, finder I både skole og idrætshal indenfor en radius af én kilometer, mens der i bil ikke er langt til hverdagens gøremål i Brovst, Fjerritslev og Løgstør.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.