Gl. Færgevej 8, Aggers Syd, 9670 Løgstør

Yderst velholdt villa ved fjorden med mange muligheder!

Denne hyggelige og charmerende bolig på hele 213 boligm2, er beliggende på en 2790 m2 stor grund, der går helt ned til vandkanten – og af samme grund har eget slæbested til båd. Mulighederne er på alle måder mange!

Husets kvadratmeter fordeler sig, så de kan anvendes som to selvstændige boliger; fra entre og bryggers er der adgang til separat afdeling med køkken, lys stue med udsigt ud over vandet, soveværelse og bryggers, hvorfra der er udgang til egen gårdhave.

Fra entreen er der adgang til et badeværelse – og til den anden side et dejligt køkkenalrum og en lys stue – også med udsigt ud over vandet. 1. salen rummer to værelser og en skøn altan med en aldeles betagende udsigt ud over broen og bæltet.

Drømmer I om at bo flere generationer sammen, etablere bed&breakfast eller tilbyde familiens teenager nogle ret fine forhold qua husets disponering - så har I muligheden her! I kan det meste, og så kan I også nyde fornemmelsen af, at være bosat i et område, der er både hyggeligt og alsidigt.

Haven giver jer mulighed for at nyde solen i en uforstyrret krog, måltiderne på terrassen, egen køkkenhave eller hvad I måtte ønske! Der er blot et stenkast til lystbådehavnen og det skønne miljø ved vandet. Selv med denne prima beliggenhed helt i første række til fjorden, har diget foran huset forhindret problemer med vand.Ydermere finder I 59 m2 udhus og garage med brændefyr. Små fine skure til garn og ruser – og en rygeovn på grunden!

Handelsbyen Løgstør ligger indenfor kort køreafstand, hvor du finder gode indkøbsmuligheder, handelsstrøg og ikke mindst den maritime havnemiljø. Der er ligeledes skole, børnehave og Idræts- og kulturcenter Lanternen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.