Kjeldhøj 101, Ertebølle, 9640 Farsø

Velholdt fritidshus med spa og sauna!

Beliggende på 1.207 m2 stor grund i Ertebølle, finder du dette charmerende og helårsisolerede fritidshus med plads til hele familien. Med god beplantning omkring grunden, 79 gode boligkvadratmeter, gode flisebelagte terrasser og en dejlig stor plæne får du her de optimale betingelser for en dejlig ferie.
Husets hjerte er det store og lyse opholdsrum, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med spiseplads samt opholdsstue. På de kølige efterårsdage kan du med fordel nyde varmen fra brændeovnen, mens du på de varme sommerdage kan træde udenfor på den delvist overdækkede terrasse. Ydermere rummer huset 3 gode værelser, badeværelse med spa og sauna samt et gæstetoilet. Der er installeret varmepumpe i huset.
Udvendigt er der rig mulighed for at nyde solens stråler på en af de dejlige terrasser mens plænen giver mulighed for masser af leg og aktivitet. Den gode beplantning gør tilmed grunden dejlig ugeneret. Der er tilhørende udhus på 10 m2.
Sommerhusområdet ved Ertebølle ligger nær Farsø i en smuk natur, hvor det vil være oplagt med en vandre- eller cykeltur. Stranden i området byder på en badebro og klart og dybt vand. Herudover finder du feriecenter samt flere gode golfbaner indenfor en kortere radius. Handelsbyerne Farsø og Løgstør når du også på en mindre køretur.
Huset er på nuværende tidspunkt udlejet igennem Feriepartner.
Lyder ovenstående som noget for dig?

Så kontakt os allerede nu og aftal en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.