Ahornvej 65, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Charmerende og velindrettet fritidshus!

Beliggende i skøn natur, nær by og vand, finder I dette hyggelige fritidshus på Ahornvej 65. Fritidshusets 67 boligkvadratmeter er rigtig godt udnyttet og der er god plads til hele familien.
Huset er indrettet med entre, der rummer god plads til opbevaring og tørretumbler. Langs fordelergangen finder I tre gode værelser samt badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine. Husets opholdsrum består af et dejligt køkken i åben forbindelse med spiseplads og opholdsstue. På de kolde efterårsdage luner brændeovnen mens du på de varme sommerdage med fordel kan træde ud på den store og delvist overdækkede terrasse, der er godt afskærmet. Huset fremstår velholdt, lyst og indbydende.
Fritidshuset ligger placeret på en dejlig, indhegnet naturgrund. Sælger har lavet ny beplantning på sydsiden, hvilket giver masser af lys og sol, når du sidder på terrassen og nyder ferien. På nordsiden er der ligeledes en skøn træterrasse og herfra kan I også komme ind i et godt udhus med god plads til opbevaring. Der er ligeledes brændeskur.
Grundens 1.284 m2 er udlagt i græs, hvilket gør den nem at vedligeholde. Der er masser af plads til leg og boldspil samtidig med at der er et hyggeligt bålsted. Der er mulighed for at tilkøbe ca. 3,6 ha frijord i forbindelse med køb af sommerhuset
Via stisystemer igennem sommerhusområdet kommer I til Vesterhavet, her er rig mulighed for gode vandreture. Danmask bedste MTB ruter, som I finder ved Slettestrand er bestemt også et besøg værd. På en kort cykeltur kommer I hurtigt ind til handelsbyen Fjerritslev og tager I bilen er der ikke langt til Fårup Sommerland, Aalborg m.m.
Der er indlagt fibernet bredbånd på adressen.
Sommerhuset er udlejet.
Lyder dette som noget for jer? Så kontakt os allerede nu og bestil en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.