Toftholmvej 21, V Thorup, 9690 Fjerritslev

Rummelig villa med mange muligheder!

Beliggende centralt i V. Thorup med blot få km til Vesterhavet og kort køreafstand til Fjerritslev og Thisted finder du denne hyggelige villa i to plan. Det er sjældent du kan erhverve dig en god villa, midt i byen og med hele to udhuse! Men det får du her!

Er du på udkig efter en ejendom, hvor du kan kombinere bolig og erhverv, have dit eget tømrerværksted, dyrke din hobby eller andet, så tag et kig på Toftholmvej 21 - her er det kun fantasien der sætter grænser!

Stueplan er indrettet med en dejlig stor baggang med god plads til vaskefaciliteter. Herudover får du et værelse, et godt badeværelse, køkken med god spiseplads, hyggelig stue med brændeovn samt et mindre værelse til fx. kontor. Tager du trappen til 1. sal finder du 3 gode værelser, wc samt repos. I alt 161 boligkvadratmeter.

Men dette er ikke alt! Ydermere får du en afdeling med to værelser, badeværelse samt et disp. rum. Værelserne er oplagte til teenagebørnene, de kan anvendes til udlejning hvis der laves egen indgang eller du kan lave din egen B&B - mulighederne er mange!

Udvendigt får du to gode udhuse, det ene med grav, der kan anvendes til flere formål. Herudover kan du med fordel nyde sommersolen på den hyggelige terrasse inde i gården, eller på den sydvest-vendte terrasse. Der er grusindkørsel og den resterende del af grundens 1.312 m2 er udlagt i græs. Ønsker du mere have og mere beplantning er der rig mulighed for dette.

I V. Thorup bor du i en hyggelig landsby. Der er blot 3 km til skolen i Klim, mens du finder busforbindelse og købmand indenfor kort gåafstand. Her får du meget for pengene og samtidig bor du ikke langt fra en skøn natur, Vesterhavet og flere handelsbyer!

En villa med mange muligheder! Kvadratmeterne er godt udnyttet og boligen fremstår indflytningsklar! Kontakt os allerede nu og aftal en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.