Toftendamsvej 52, Svinkløv, 9690 Fjerritslev

Charmerende Sanne Bjælkehus (Trelleborg) med naturskøn beliggenhed!

I enestående skønne omgivelser og som direkte nabo til 700 ha spændende natur i den gamle Svinkløv Klitplantage finder I dette kvalitetshus fra 1997. Her er tale om et rummeligt og flot Sanne bjælkehus (Trelleborg) med en rigtig god indretning og en ugeneret placering på en stor grund i et roligt område med god læ.

Naturen kommer helt tæt på med denne beliggenhed lige ved plantagen, som blandt andet huser rådyr, ugler og ravne, og som herudover er det perfekte sted at udfordre sig selv på mountainbiken. Ude ved kysten får I valget mellem de brede hvide sandstrande Grønnestrand, Svinkløv Strand og Slettestrand, og der er i det hele taget mange spændende udflugtsmål for hele familien.

Huset kombinerer det rå udtryk fra bjælkehytten med komfort og lysindfald, der lever op til nutidens ønsker og krav. Runde loftsbjælker og en brændeovn giver stuen en lun og stemning, og i den tilstødende udestue sørger et bredt vinduesparti for en flot grøn udsigt til haven og et godt naturligt lys.

Køkken-alrummet er både hyggeligt og praktisk på én gang, og her er fin plads til at kokkerere og til at servere middagen. Husets to værelser, hvoraf det ene har skabsvæg, ligger separat adskilt af både entréen og det fine og indbydende badeværelse med vaskesøjle. Et disponibelt rum ligger særskilt ved det overdækkede indgangsparti og kan anvende til opbevaring eller anneks.

Grunden er på hele 12.551 m2, men den kræver ikke den store pleje. Udefaciliteterne tæller i øvrigt et skønt terrasseanlæg rundt langs husets syd-, øst- og vestside, hvor solen kan nydes dagen lang. Herudover er der udendørsbruser, et udhus på 22 m2 med mange anvendelsesmuligheder samt et brændeskur.

Kontakt os for yderligere information og en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.