Foulumvej 17, Ullits, 9640 Farsø

Villa i Ullits med gode udbygninger!

I den lille, hyggelige landsby Ullits, som ligger bare seks kilometer fra Farsø, finder du denne villa, der byder på et væld af anvendelsesmuligheder. Foruden et hyggeligt hus, hvor du kan sætte dit helt eget præg, følger der to rummelige udhuse samt fyrrum med til ejendommen, og dertil kommer en stor grund.

Drømmer du om at kombinere bolig med erherv, har du behov for lagerplads eller har du blot en pladskrævende hobby så kig med her!

Med adresse på Foulumvej 17 kan du se frem til rolige og landlige naturomgivelser - men i et samtidigt aktivt lokalsamfund, hvor nærmiljøet byder på både skole og indkøb. Du kan således gå til købmanden, der blot ligger lidt længere nede af vejen, og der er mindre end 300 meter til Ullits Skole. Cykelturen til stranden tager mindre end et kvarter, og i bil kan du køre til Farsø på ti minutter, mens turen til Aars tager tyve.

Du ankommer til en villa fra 1912 med hvide mursten og mørke vinduesrammer. En indkørsel løber omkring huset og giver dig adgang til de rummelige bygninger, der udgøres af henholdsvis en stor maskinhal med fast gulv og en murstenbygning ved siden af. Begge tager sig pænt ud og giver masser af opbevaringsplads.

Selve huset udfolder sig med 107 kvadratmeter fordelt over halvandet plan. Her kan I skabe jeres drømmehjem, for rammerne er sat med en fin planløsning, der byder på hele fire værelser. Tre af værelser er samlet på førstesalen, hvor hyggelige loftsbjælker kommer til syne. Det fjerde værelse er placeret i stueplanet lige ved siden af entréen, der har indbygget skab til gaderoben.

Fra entréen kan I tilgå et mindre gennemgangskøkken, der ligger sig lige op ad stuen, hvorfor det ved en modernisering vil være muligt at skabe et større køkken-alrum. Sluttelig finder I et lille flisebadeværelse.

Mulighederne er mange! Ring allerede nu og bestil en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.