Revlingevej 14, Søttrup, 9600 Aars

Idyllisk landejendom med muligheder!

Midt i Vesthimmerlands smukke natur kan I nu overtage denne landejendom. Med adresse på Revlingevej 14 bosætter I jer omkranset af åbne marker. Stedet åbner desuden op for udlejningsmuligheder, så I eksempelvis kan drive et Bed & Breakfast i de skønne omgivelser. Her er også plads til den store familie, to familer der ønsker at bo under samme tag eller til dem der ønsker god plads og naturskøn beliggenhed.

Beliggenheden er nemlig også fordelagtig i forhold til golfcenteret, skoven og søen. En kort køretur fører jer til alle hverdagens fornødenheder i Hornum, hvor der både er skole, daginstitution, idrætsfaciliteter og indkøb.

Boligarealet tæller 242 m2, og med en grund på over seks hektar kan I se frem til de helt store udfoldelsesmuligheder med grønne arealer, en idyllisk sø, dyreliv og gode udhusforhold.

Stueplanet er indrettet med et værelse, et praktisk bryggers, et fyrrum og et viktualierum, mens det pæne badeværelse har et stort hjørnebadekar samt separat brus. Det U-formede køkken præsenterer sig stilrent med hvide fyldningslåger og gavmild bordplads, og I alrummet kan I anbringe spiseafdelingen foran brændeovnen. De to stuer en suite modtager et fantastisk lysindfald fra panoramaglaspartiet med udsigt til søen og hestefolden, og den buede udestue er et pragtfuldt sted at opholde sig året rundt. Førstesalen gemmer på en hel beboelsesenhed med eget te-køkken og brusebadeværelse foruden fire indretningsvenlige værelser.

Der er tilfhørende dobbelt garage med skur og i haven får I fornøjelsen af et skønt og ugeneret gårdhavemiljø med udgang fra udestuen. På husets modsatte side er der endnu en terrasse, så udelivet får de absolut bedste betingelser.

Kan I se mulighederne? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.