Haugårdsvej 46, Næsborg, 9670 Løgstør

Velholdt ejendom med skøn udsigt og mange muligheder!

På Haugårdsvej 46 i Næsborg, venter der jer en velbeliggende og solid ejendom. Her får man masser af plads, både udenfor og inde i huset samt mange flotte detaljer - og med den rummelige, isolerede garage med kraftstik, almindelig strøm og vandhane, har man det hele ved hånden.

Huset er i bondehusstil med små vinduer og vindueskarme af naturtræ med Luxaflex plissegardiner i vinduerne. I 2020 blev der skiftet 40 vinduer. Køkkenet er af mærket Tvis Køkken og Baxi-fyret har fået optimeret kapaciteten med en større beholder.

I stueplan har man et hyggeligt køkken med masser af plads, hvor man kan se fjorden fra spisebordet. Huset har et stort soveværelse med indbygningsskabe og med vinduer ud mod haven.
På badeværelset er vask og bruseniche med nyt blandingsbatteri - også herfra er der udsigt til fjorden.

Den rummelige stue ligger i den østlige ende af huset, og herfra er der udsyn til fjorden og forhaven. I gavlen af huset er der vinduer fra stuen ud mod haven, der er bevokset med prydbuske op mod den lille markvej, der går langs med grunden.

Klinkerne i gang og teknikrum er med gulvvarme og i teknikskabet er der klargjort med vandrør og afløb til 1. sal, hvor man har mulighed for at etablere et ekstra toilet.

Udenfor har man en terrasse til haven mod syd, hvor man har den dejlige varme fra solen, hele dagen. På 1. sal finder man en skøn veranda med retning mod vest, hvor man her kan følge solnedgangen ude i horisonten, bag fjorden.
Den dejlige have byder på mange gode muligheder for hyggekroge hele vejen rundt om ejendommen - og takket være den fantastiske beliggenhed, har man frit udsyn til Limfjorden og Aggersundbroen. Er man stor naturelsker, har man også dejlige skovområder med tilhørende dyreliv, lige i nærheden.

Alt indkøb og byliv finder man i Løgstør, der blot er 7 minutters kørsel væk. Man kan ligeledes på kort tid, være ved Vesterhavet, Svinkløv, Kollerup Strand eller Thorup Strand efter blot 25 minutters kørsel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.