Haugårdsvej 46, Næsborg, 9670 Løgstør

Velholdt ejendom med skøn udsigt og mange muligheder!

INGEN BOPÆLSPLIGT - velegnet til helårs- og fritidsbrug!

Drømmer I om at bo omgivet af marker til alle sider med en smuk udsigt udover landskabet og Limfjorden hvad enten du befinder dig inde eller ude - så kig med her!

I kommer til at bo i den lille, hyggelige landsby Næsborg med ny anlagt fællesareal og busstoppested. Fra adressen er der lidt over ti minutters cykeltur til Toppedalskolen og Bakkeskolehallen, mens indkøbene kan klares i Salling - efter fem minutter mere i cykelsadlen. Der er desuden bare ti minutter i bilen til Løgstør, mens Aalborg kan nås på lidt over en halv time.

Villaen blev opført i 1906 og rummer hele 180 boligm2 fordelt over halvandet plan plus yderligere 78 endnu uudnyttede kvadratmeter på førstesalen. Huset har endvidere en indbygget og isoleret garage på hele 52 m2.

Boligen er indrettet med tre værelser, hvoraf det ene ligger på førstesalen, hvor I også finder en møblérbar repos med adgang til det store uudnyttede loftsrum. Stueetagens to værelser ligger begge tæt på badeværelset, og fra entréen er der åben forbindelse til et veludstyret og rummeligt bryggers.

Opholdsmiljøet består af et hyggeligt køkken-alrum og en usædvanligt stor stue. Stuen har et smukt lysindfald via fine sprossevinduer mod både syd, øst og nord - og mod syd leder en terrassedør ud til ejendommens dejlige, solrige fliseterrasse.

Her kan I næsten altid finde solen, ligesom I får glæde af en glimrende lækrog, som hurtigt bliver dejligt lun. Grunden tæller hele 1.822 kvadatmeter, så der er masser af plads til børnenes leg, ligesom I kan have egen køkkenhave og nyde godt af de mange frugttræer. på ejendommens nordside. Her finder I også den hyggelige indkørsel med god plads til flere biler.

Velkommen til Haugårdsvej 46!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.