Østersbanken 6, 9240 Nibe

Sommerhus på stor naturgrund!

ÅBENT HUS M. TILMELDING D. 22.05.2020 KL. 13.00-14.00

Fred, charme og idyl. Intet mindre kan beskrive dette sommerhus på en stor, ugeneret naturgrund i Klitgård. Området kendetegnes af snoede veje og er et stille terræn tæt på Limfjorden, der giver ideelle rammer til afslappede ferier og forlængede weekender.

Ikke mere end halvanden kilometer fra grunden finder I en meget børnevenlig strand, der er lavvandet og har gode fiskemuligheder. Den rolige natur indbyder til lange gåture i det grønne, bakkede landskab, hvis ikke I skal et smut til den charmerende, gamle købstad Nibe, der blot ligger ti minutters bilkørsel væk. Søger I et større udvalg af butikker og faciliteter, kan I nå Aalborg på lidt under en halv time.

Matriklens 1.403 kvadratmeter er perfekt med en stor græsplæne til børnenes lege, mens I kobler af på terrassen. Om aftenen kan I tænde op i grillen og hygge jer i hinandens selskab.

Fritidshuset fra 1965 har en rødmalet facade samt hvide vinduesrammer og døre, der i samspil med havens frodige omgivelser fremstår stemningsfyldt. I træder direkte ind i køkken-alrum med en autentisk stil fra 1960’erne, og langs den ene væg kan et spisebord placeres til måltiderne. Køkkenet har desuden en dør ind til et værelse og et badeværelse.

I forlængelse af køkkenet møder I stuen, som kan samle familien. Rummet får tilført et fint lysindfald fra vinduespartierne og har også en brændeovn i den ene ende til køligere stunder. Stuen giver adgang til endnu et værelse og en udestue, som forlænger opholdsmiljøet.

Vil I vide mere? Kontakt os for at få en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.