Ahornvej 57, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Hyggeligt sommerhus i naturskønne omgivelser

Boligen er indrettet med entre, hvorfra der er adgang til et værelse og stort badeværelse med spa og sauna. Herudover er der adgang til et funktionelt køkken i åben forbindelse med en stor opholdsstue. Sidstnævnte byder på spiseplads, sofaarrangement og udgang til en stor flisebelagt terrasse. Der er desuden installeret en velplaceret pilleovn. Endvidere er der yderligere to værelser og en stue med terrasseudgang og store vinduespartier, der sikrer et dejlig lysindfald. Indvendige vægge og lofter er beklædt med træ og går i kip.

Udvendigt venter en flot anlagt have med legeredskaber, gode terrasser og masser af plads til diverse aktviteter. Dertil kommer en fin carport med indbygget redskabsrum.

Sommerhuset er placeret i et naturskønt område ca. 4 km. fra Vesterhavet. Her er der etableret et stort stisystem til gode vandreture og ved Slettestrand er de anerkendte MTB-ruter et besøg værd. Der er ca. 2,5 km. til handelsbyen Fjerritslev, som tilbyder næsten alt i forretninger, attraktiv 18-hullers golfbane, bowlingcenter, museum, svømmehal, fine trafikforbindelser og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.