Aspevej 44, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Unikt fritidshus med gennemtænkt planløsning!

På Aspevej 44, højt beliggende med udsigt udover de åbne marker, finder I dette flotte arkitekttegnede fritidshus med beklædning og vinduer i Royal træ. Den enkle men alligevel gennemtænkte planløsning resulterer i et fleksibelt fritidshus, om I er få eller mange.

Huset rummer i alt 85 boligm2. Der er højt til loftet og dørene er 2,10 meter høje, hvilket gør huset mere rummeligt end de fleste fritidshus. Ved at lave et selvstændigt sove- og arbejdsværelse samt badeværelse, der tilsammen forbindes med hovedhuset af en overdækket terrasse med udekøkken og en skydeport i hver side, får I en god kombination af inde- og udeliv. Hovedhuset har to værelser, badeværelse, køkken i åben forbindelse med stuen, hvorfra hjørnevinduerne giver et vidt udsyn udover den smukke naturgrund. Ydermere er der alkove med trippelseng. Særligt må nævnes at den flotte køkkenbordplade samt gulvet af fyrretræsplanker er produceret af Frejlev Træ.

Hele huset er samlet under et asymmetrisk saddeltag. På den overdækkede terrasse er der et stort ovenlys, der giver en god blanding af lys og skygge. Med de store skydeporte får I let en behagelig og naturlig ventilation på den overdækkede terrasse - selv på en hed sommerdag. Om vinteren skærmer portene mod kulde og blæst.

Huset er helårsisoleret, således at det kan benyttes året rundt. Der er tilhørende carport med indbygget udhus. På den 1.279 m2 store grund er der rig mulighed for at nyde udelivet og på den store, skønne terrasse er der altid mulighed for at finde læ og nyde solens stråler.

Aspevej ligger ugeneret i et udstykket sommerhusområde ved Kollerup Klitplantage. Her er I centralt placeret, hvad enten I søger mod skov, strand eller by. I kommer nemt ud til de populære strande, og der er knap 2,5 kilometer til midten af Fjerritslev med et godt udvalg af indkøbsmuligheder og forretningsliv. Både Kollerup og Svinkløv Plantage indbyder til vandreture og de anerkendte MTB-ruter er bestemt også et besøg værd!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.