Syrenvej 21, Hornum, 9600 Aars

Skøn 1-plans villa i hyggelig og aktiv landsby nær Aars!

Velkommen til Syrenvej 21 i hyggelige Hornum, et dejligt område med et godt landsbymiljø, som omkranses af åbne marker og grønne vidder, der sætter en skøn stemning i nabolaget. På trods af de idylliske omgivelser skal I ikke gå glip af hverdagens fornødenheder, for der er handlemuligheder i Dagli’Brugsen, og når den spontane sult melder sig, kan I hente take-away med hjem fra det lokale pizzeria - begge dele ligger bare 400 m. fra hoveddøren. Ligeledes har man få min. gang til børnehaven, lægehuset og Hornum Skole - sidst nævnte nås sikkert og nemt via sti nær boligen. Med denne beliggenhed har I det hele lige ved hånden, men skulle I trænge til luftforandring, så er Aars og Farsø bare 10 og 15 minutters kørsel herfra. Skalborg når man på blot 35 min.

Huset er opført i 2001 og råder over 155 m2 samt en tilhørende carport på 38 m2. I forlængelse af carporten er der et fint udhus til opbevaring af havemøbler, cykler m.m. Huset viser sig med en klassisk byggestil i rød mursten med hvide vinduesrammer, der står i flot kontrast til hinanden. Huset har en solrig for- og baghave. Baghaven er omkranset af levende hegn og byder på et skønt terrassemiljø, hyggelig bålplads, frugttræer og masser af plads til aktiviteter og leg. Man har godt udsyn til haven fra både stue og køkken.

I får en dejlig 1-plansløsning med en god rumfordeling, der giver rig plads til familien. Tilmed er der indrettet en børneafdeling, der består af to værelser og et nydeligt brusebadeværelse, og i husets modsatte ende har I et stort master bedroom med eget integreret badeværelse og et sideliggende værelse, der eventuelt kan anvendes som kontor eller lignende. Planløsningen er veludnyttet med vaskefaciliteter i entreen, hvorfra der er adgang til det store køkken-alrum med nyere hårde hvidevarer og terrasseudgang, så I kan tage middagen med ud i det fri. Via de elegante franske døre bevæger vi os ind i stuen, hjemmets samlingspunkt, hvor brændeovnen sætter en hyggelig stemning i rummet og de store vinduespartier giver et skønt lys. Der er gulvvarme i hele huset.

Alt i alt får I her gode rammer og en tryg base for familien.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.