Kammasvej 26, Trend, 9670 Løgstør

Sommerhus med mulighed for helårsbeboelse!

ÅBENT HUS SØNDAG D. 23/8 FRA 14-15!

For enden af en lukket og rolig vej, lige ud til grøn natur i det populære ferieområde Trend ved Limfjorden udbydes nu dette flotte og velindrettede sommerhus. Her er tale om en 1.247 m2 stor grund med et dejligt hus på 103 m2, der fint kan benyttes til helårsbeboelse. Huset har tre værelser, og da indbo ikke medfølger, kan I selv indrette lige det antal sovepladser, der passer jer bedst.

Trend er kendt for sin børnevenlige strand samt områdets gode muligheder for et aktivt fritidsliv. Her kan I fiske og surfe eller drage på vandring eller cykeltur ad de skønne naturstier. Der venter gode spiseoplevelser og butiksliv i de omkringliggende byer, og i bil er der omkring 10 minutter til Landal Rønbjerg med blandt andet tropisk badeland, minigolf og bowling.

Grunden ligger fint afskærmet af randbeplantning og frugttræer. Her er både fliseterrasse, overdækket træterrasse og græsplæne, hvor børn eller børnebørn kan lege. Ydermere er der garage, udhus og masser af plads til gæsteparkering. Selve huset, som er et pænt holdt træhus fra 2006, fremtræder indbydende. Også inden døre er der tale om en rigtig hyggelig bolig med en god stemning takket være træ fra gulv til loft i stuen, der også har brændeovn. Køkkenet er flot holdt, og her er fine rammer, når kokken skal udfolde sig.

Der er som sagt tre værelser, og som noget lidt særligt for en feriebolig er her i 2008 tilbygget et praktisk bryggers og et gæstetoilet foruden det egentlige badeværelse samt en skabsgang. Der er ligeledes centralstøvsuger, luft til luft varmepumpe samt solceller med el-prouktion på ca. 4.000 kWh. Kom selv og se, hvor dejligt et fristed, I får på Kammasvej 26.

Kontakt Mæglerfirma Asger Larsen og aftal en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.