Fischersgade 24, 9670 Løgstør

Charmerende rækkehus med central beliggenhed.

Nu har I mulighed for at skifte den krævende villa eller den trænge lejlighed ud med det perfekte alternativ: et skønt rækkehus med masser af charme.

Huset skaber straks blikfang med sin charmerende byggestil i gule mursten og hvide vinduesrammer, som giver det helt rigtige førstehåndsindtryk. Charmen fortsætter indenfor, hvor huset viser sig med blottede bjælker og et behagelig lysindfald, der sætter en skøn stemning i huset.

Planløsningen er veludnyttet med to indretningsvenlige soveværelser. Stuen er rummelig og hyggelig med god plads til at indrette spise- og sofamiljø. Fint badeværelse med bruseniche. Fra bryggerset er der adgang til den flisebelagte gårdhave, som stort set ikke kræver vedligeholdelse, men derimod indbyder til livsnyderi under åben himmel.

Her vil både singlen eller parret, unge som seniorer, hurtigt finde sig til rette - og rækkehuset er tilmed ideelt som feriebolig eller udlejningsejendom.

Ejendmmen er pt. udlejet.

Muslingebyen Løgstør er en dejlig aktiv by med masser af indkøbsmuligheder, gode busforbindelser, skole og børnehaver, aktiviteter og seværdigheder som bl.a. golf, Vitskøl Kloster, Rønbjerg Feriecenter mm., restauranter og biograf. Løgstør ligger ud til Limfjorden og har et fint havnemiljø.

Kontakt os for en fremvisning i dag, og oplev ejendommen med egne øjne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.