Nibevej 10, Ullits, 9640 Farsø

Centralt byhus med GOD udbygning!

Nu har du muligheden for at erhverve dig en fornuftig rødstensvilla i tre plan med tilhørende udhus på hele 108 m2 centralt placeret i landsbyen Ullits. Dette giver et væld af muligheder! Ejendommen benyttes i dag til Bed & Breakfast. Her kan du med fordel kombinere bolig med erhverv. Har du en pladskrævende hobby vil denne ejendom også være oplagt!

Ejendommen er i stueplan indrettet med køkken, dejlig stor stue, badeværelse, to værelser samt baggang og forgang med trappe til 1. salen. Her finder du yderligere to rummelige værelser, badeværelse samt stort repos med te-køkken.

Yderligere får du en rigtig god kælder med fem gode og regulære rum.

Udvendigt er der en stor indkørsel, en mindre, hyggelig have med drivhus og overdækket terrasse. Alt i alt 695 m2 grund der er nemme at vedligeholde. Ved udhuset på de 108 m2 har du flot udsigt udover de åbne marker.

I Ullits har du alt hvad du har behov for i løbet af hverdagen. Der er kort gåafstand til skole, børnepasning, indkøb og gode busforbindelser. Skal du til en større handelsby ligger Farsø blot 6 km væk. Kører du den anden vej mod havnebyen Hvalpsund, finder du skøn natur og et hyggeligt miljø ved vandet.

Kontakt os allerede nu og bestil en fremvisning på denne spændende ejendom med mange muligheder og ikke mindst til en fornuftig pris!

Velkommen til Nibevej 10!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.