Nibevej 2, Ullits, 9640 Farsø

Villa i byen med 159 m2 udhus!

Sjældent får du mulighed for at bo centralt i byen med eget udhus, der har mange anvendelsesmuligheder. Har du en pladskrævende hobby, ønsker du at kombinere bolig med erhverv eller går du med planer om at have eget værksted, så har du her muligheden!

Boligen der rummer 148 m2 ligger i landsbyen Ullits, som tilbyder skole, børnepasning, indkøb og gode busforbindelser. Skal du til en større handelsby ligger Farsø blot 6 km væk. Kører du den anden vej mod havnebyen Hvalpsund, finder du skøn natur og et hyggeligt miljø ved vandet.

Boligen der er i tre plan er i stueplan indrettet med stor forgang med wc, opgang til 1. salen samt nedgang til kælderen. Herudover finder du et stort køkken i åben forbindelse med en god spiseplads. På de lune sommeraftener kan du trække ud på den overdækkede terrasse. Sidst men ikke mindst er her en stor opholdsstue, hvor der er også er mulighed for at lave en hyggelig spiseplads.

1. salen rummer et stort repos, to gode værelser samt et stort badeværelse med brus.

I kælderen finder du 88 gode m2, dog ikke godkendt til bolig. Der er indrettet med 4 disponible rum samt et vaskerum. Der er adgang til kælderen fra stueplan samt udefra.

Udhuset indeholder stor, dobbelt garage med grav, fyrrum samt større lokale, der i dag anvendes til mindre butik. Der er tilhørende wc. Mulighederne er mange, det er kun fantasien der sætter grænser.

Udvendigt er grundens 893 m2 udlagt med mindre plæne og en terrasse der kræver minimal vedligeholdelse.

Kontakt os allerede nu og aftal et tidspunkt for fremvisning - tlf. 9867 8132!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.