Violvej 3, 9670 Løgstør

Rødstensvilla med dejlig have ovenfor bakken i Løgstør i gå afstand til havn, skov og strand.

Denne solide villa med flot overdækket indgangparti er beliggende på rolig vej i børnevenligt kvarter ovenfor bakken i Løgstør tæt på centrum, skole og sportsfaciliteter.

Boligen som er opført i vedligeholdelsesvenlige materialer er i stueplan indrettet med klinkebelagt forgang, teknikrum, gæstetoilet med klinker og værelse. Stue med spise- og opholdsafdeling i et med køkken, der har lyse Befas køkkenelementer. Fra forgangen er der todelt trappenedgang til kælder, hvor der er udgang til have fra reposet.

Kælderen er istandsat i 2006 med bl.a. gulvvarme overalt, nye VVS-installationer og rør. Indrettet med lille kontorplads, stor gang med gode opbevaringsmuligheder og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stort soveværelse med skabe samt et værelse. Badeværelse med brus og hjørnebadekar samt bademiljø med god skabsplads.

Vinduer med trærammer og sprosser fra '99 i stueplan og i kælder mod syd fra '05, tagdækning i IBF tagsten '06 med nyt undertag. Stor garage m/port og værksted, hvorfra der er udgang til haven. Der er 2 nyere lag tagpap på garagen/værkstedet. Hævet terrasse og flisebelægning omkring hele huset.

Overskuelig og nem have der er udlagt med græs og fliser.

Denne villa er absolut et besøg værd - kontakt os allerede idag for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.