Øster Alle 8, 9670 Løgstør

Nyrenoveret bolig med fjordudsigt og god atmosfære!

Huset her er for ganske nyligt gennemgribende renoveret - og det fremstår både indbydende, tidløst og lækkert, så I vil meget nemt og hurtigt føle jer hjemme. Det er også ukompliceret at flytte ind og indrette sig efter egne præferencer.

Husets 155 boligkvadratmeter fordeler sig på entré, et lækkert spisekøkken med udgang til terrasse og en lys spisestue, hvor der er god plads til gæster og kammeraterne, når der skal holdes fødselsdag. Samtidig vil det være oplagt at tænde op i brændeovnen på de kølige dage. I den tilstødende opholdsstue, kan I slappe af og nyde hinandens selskab. Herudover får du to lyse værelser, hvoraf det ene er med udgang til terrassen.

I underetagen finder du en skøn værelsesafdeling med to værelser - det ene med udgang til have, og så er kælderen indrettet med vaskefaciliteter, gildesal med fin bar og tre disponible rum med flere anvendelsesmuligheder.

Udvendigt får du 883 m2 grund beliggende i en dejlig rolig atmosfære. På den hævede træterrasse kan du se frem til lange sommeraftener med udsigt ud over fjorden. Foran terrassen er der anlagt stort og nyt fliseområde med direkte adgang til plænen. Her er masser af plads til leg og aktivitet i den i øvrigt lukkede og ugenerte have.
Ydermere får du indbygget garage og godt udhus på 35 m2.

Boligen er beliggende med kort cykelafstand til skole, bymidte, indkøb og fritidsaktiviteter. Herudover har du heller ikke langt til det maritime miljø og den skønne natur ved havnefronten.

Kontakt os allerede nu og bestil en fremvisning!

Velkommen til Øster Alle 8!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.