Bjørnstrupvej 49, Søttrup, 9600 Aars

Yderst naturskøn landejendom med 26,3 ha!

Der er dømt ro og naturfredelig idyl på Bjørnstrupvej 49, hvor denne charmerende og attraktive landejendom ligger og venter på nye ejere. Den solide rødstensvilla der er i to plan er ombygget i 1986 og fremstår velholdt.

Stueplan er indrettet med et rummeligt bryggers, som har direkte adgang til en stor fordelingsgang. Herfra kommer du direkte til to værelser samt et stort og dejligt badeværelse med et separat wc. Disse rum udgør tilsammen en tilbygning der er lavet i 2008. Ydermere rummer stueplan et køkken med dejlig spiseplads. Du kan ligeledes fortsætte ind i den hyggelige vinkelstue med et dejligt lysindfald og udgang til terrasseområdet. Ejendommens 1. sal er indrettet med 3 gode værelser samt fordelergang med skunk, hvor du finder god plads til opbevaring.

Ved ejendommen får du ydermere et hyggeligt terrassemiljø i baghaven, som tilmed snor sig langs husets facade med frodig beplantning, stenbede m.m. Foran terrassen får du i den hyggelige, grønne have en dejlig pavillon.

Af udhusene består det største udhus af en gammel lade, en svinestald beklædt til kip samt en hal opdelt i to med stålbuer og port. Meget velegnet til dyrehold, værksted m.m.

Ud af ejendommens ca. 26,3 ha, får du ca. 10 ha dyrkbar jord. Hertil kommer intet mindre end to store tilhørende "skovstykker" og mose. Her får du de perfekte rammer hvad enten du er naturelsker, drømmer om dyrehold eller er jagtelsker. Forekomsten af både kronvildt, rådyr m.m. gør ejendommen ideel til jagt. Naturen på denne ejendom skal opleves!

Fra denne naturskønne og absolut fredelige placering har du blot 5 min kørsel til Hornum hvor du finder skole, indkøb, busforbindelser og rideskole. Med en køretur på blot 10-15 min kommer du til handelsbyerne Aars og Farsø.

Kom op oplev denne fredelige ejendom, der også udbydes med mindre jord!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.