Møllebanken 9, Klim, 9690 Fjerritslev

Gennemrenoveret familievilla med skøn beliggenhed!

Drømmer du om at bo i et godt lokalsamfund, hvor børnene selv kan cykle i skole, med gode naboer, udsigt til åbne marker og alligevel ikke langt til storslået natur og handelsby, så har du her muligheden!

Villaen der oprindeligt er fra 1986 har igennem de sidste år gennemgået en løbende renovering. Sælger har i 2005 lavet en tilbygning, så du i alt får 169 boligkvadratmeter. Der er indrettet med et rummeligt bryggers, hvor du har god plads til vaskefaciliteter, overtøj m.m. Herfra har du adgang til to værelser med god skabsplads samt et lækkert badeværelse med spa. Forstætter du videre kommer du til huset hjerte, et dejlig stort køkken-alrum i åben forbindelse med hyggelig spiseplads og ikke mindst en stor opholdsstue. Her strømmer et dejligt lysindfald fra alle sider samt tagvinduerne. På de lune sommerdage kan du træde udenfor på den hyggelig terrasse og på de kolde efterårsdage skaber den praktiske pillebrændeovn en dejlig varme i hele rummet. Sidst men ikke mindst kan du fra opholdsstuen træde et par skridt ned til endnu to dejlige værelser, begge med hems.

Udvendigt får du en god garage, et skur/udhus samt et stort drivhus med flere anvendelsesmuligheder. Herudover får du en dejlig overskuelig have, der er nem at vedligeholde, så du får mulighed for at nyde de gode solskinstimer på den skønne syd-vest vendte terrasse med udsigt udover de åbne marker.

Klim tilbyder et godt lokalsamfund med skole, idrætshal og gode busforbindelser. Fra Møllebanken kan børnene selv cykle de ca. 300 meter til skole uden at krydse vejen. Du har blot 4 km til Vesterhavet og kort afstand til skoven. Skal du på indkøb, er der 2,5 km til Thorup Brugs og ellers er der blot 5 minutters kørsel til Fjerritslev med handelsliv og gode indkøbsmuligheder!

Lækker og rummelig villa, fuldstændig indflytningsklar med mulighed for at bo i byen og alligevel på landet. Kontakt os allerede nu og aftal en fremvisning på tlf. 9867 8132!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.