Aarsvej 130, Oudrup, 9670 Løgstør

1,9 hektar jord, stor hal og værksted med stor port!

Drømmer du om at bo på landet med god plads omkring dig og med mulighed for dyrehold - så kig med her!

På Aarsvej 130 finder du en skøn landejendom med 1,9 ha jord beliggende ved ejendommen. Her finder du blandt andet en god ridebane og plads til en god fold.

Indkørslen leder jer ind til den hyggelige gårdsplads, der omkranses af stuehuset og de tilhørende udbygninger. I udbygningerne findes blandt andet en garage med el-port, en stor lade med port og en stald med gode hestebokse.

Stuehuset er indrettet med entre, hvorfra der er adgang til et stort badeværelse. Der er endvidere trappeopgang til første salen og adgang til boligens køkken. Sidstnævnte ligger i åben forbindelse med en fin spisestue. Herfra er der adgang til en stor vinkelstue med spiseplads og sofa arrangement. Herudover byder stueetage på et badeværelse og kontor med terrasseudgang. Førstesalen indeholder repos med indbyggede skabe og i alt fire værelser. Det ene værelse har egen altan. Der er gulvvarme i badeværelse, entre og kontor.

Udvendigt venter en stor, skøn have med gyngestativ og masser af plads til diverse aktiviteter. Dertil kommer flere gode terrasse-områder og udsigt til de åbne marker.

Hyggeligt lokalmiljø og landsbyliv finder du i Skarp Salling, hvor der blandt andet er et forsamlingshus, en Dagli'Brugs, Toppedalskolen, idrætshal og landsbykirke. Løgstør ligger i kort køreafstand fra Aarsvej 130, hvis I har brug for komme ind til byen eller ud til kysten. Aars ligger blot et kvarters kørsel herfra.

Kom ud og oplev ejendommen! Ring allerede nu og bestil en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.