Aalborgvej 5, Øster Ørbæk, 9670 Løgstør

Velholdt ejendom med 2 ha!

Hvis I drømmer om et roligt liv på landet, der tager sit afsæt fra en smuk og velholdt landejendom med en tilhørende have, så kan drømmen nu gå i opfyldelse.

Landejendommen blev opført i 1900 og er siden opførelsen blevet smuk vedligeholdt. Under moderniseringen af ejendommen har man flot holdt de mange charmerende og ældre detaljer for øje. Ud over stuehuset, der i øvrigt er på to plan, hører der til boligen også en ældre stald. Her finder du tilmed en lejlighed på hele 62 m2 med stue, værelse samt eget køkken og bad. Lejligheden giver RIGTIG GOD LEJEINDTÆGT på ca. 2.500 kr. pr. mdr.

I stueplan finder I først og fremmest det smukkeste køkken, hvor hvide køkkenelementer smukt bliver brudt af en sort bordplade. Det smukke sort- og hvidternede gulv fuldender udtrykket.

I forlængelse af køkkenet ligger de to stuer, der bliver forbundet af en fransk dobbeltdør. Den ene stue er ganske oplagt at indrette som spisestue, mens den anden er dagligstue. Stueplan byder desuden på to store værelser, to badeværelser og et praktisk bryggers.

Yderligere tre værelser byder sig oppe på 1. salen, og heroppe ligger også endnu en stue og en gildesal, hvor store forsamlinger kan samles for at nyde hindandens selskab.

Landejendommen har desuden en god og oplagt placering lige i udkanten af Løgstør. Beliggenheden giver en masse ro og er omringet af smuk natur, men samtidig har I kort til byens mange muligheder. Nærmere bestemt er der kun 2 kilometer ind til byens midte, hvor flere butikker, indkøbsmuligheder og forskellige fritidsmuligheder byder sig.

En ejendom med mange muligheder. Oplagt til bofællesskab, liberalt erhverv m.m. Tilhørende 2 HA, der er andel i fælleslod i Oudrup Hede.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.