Ahornvej 11, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Hyggeligt sommerhus med naturskøn beliggenhed.

Langtidsudlejet til d. 01/08-2020. Forhør nærmere hos mægler.

Her får I enestående rammer for ferier og forlængede weekender med et idyllisk fritidshus.

Sommerhuset er indrettet med åben entre, hvorfra der er adgang til et værelse og en fordelergang. Sidstnævnte giver adgang til et badeværelse med bruseniche, to gode værelser og et køkken. Dertil kommer en stor opholdsstue med spiseplads, sofaarrangement, brændeovn og udgang til en delvist overdækket terrasse.

Udvendigt venter en stor, skøn have med masser af plads til diverse aktiviteter. Dertil kommer et skur med plads til opbevaring af haveredskaber eller diverse. Endvidere er der en stor, delvist overdækket terrasse i forlængelse af huset. Nært sommerhuset ligger også en fin fodboldbane på et stort fællesområde.

Sommerhuset er placeret i et naturskønt område ca. 5 km. fra Vesterhavet. Her er der etableret et stort stisystem til gode vandreture og MTB-ruter. Også I slettestrand er de anerkendte MTB-ruter et besøg værd.
Der er ca. 2,5 km. til handelsbyen Fjerritslev, som tilbyder næsten alt i forretninger, attraktiv 18-hullers golfbane, bowlingcenter, museum, svømmehal, fine trafikforbindelser og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.