Rådhusgade 12, 9670 Løgstør

Den tidligere præstebolig i Løgstør - en spændende og rummelig villa!

Her får du hele 280 boligm2, der er lige til at gå til. Ejendommen ligger yderst centralt og du har blot et kort gåtur til centrum, indkøb og ikke mindst det hyggelige miljø omkring havnen.

Her er plads til den store familie, til dig der ønsker at kombinere bolig og erhverv med fx. et hjemmekontor eller måske til dig der er på udkig efter en fritidsbolig - her er nemlig ikke bopælspligt!

Ejendommen, der er indrettet i to plan, indeholder i stueplan et hyggeligt køkken, to gode stuer, to værelser, praktisk bryggers, entre og wc. 1. salen er indrettet med et stort repos, hele fem værelser og et stort badeværelse med hjørnekar. Der er generelt god opbevarings plads i hele huset i form af skabsplads og gode skunke.

Generelt er præstegårdens atmosfære og udtryk velbevaret og de store lyse rum med højt til loftet giver en helt speciel og herskabelig stemning.

Udvendigt får du på den 815 m2 store grund en hyggelig og god, lukket have med et dejligt terrasseområde. Der er plæne, som giver mulighed for masser af leg og aktivitet.

Herudover er der tilhørende carport og værksted på i alt 56 m2.

Denne bolig skal opleves - kontakt os allerede i dag for en fremvisning!

Bemærk at varmeudgiften er beregnet jf. energimærke og ikke det faktiske forbrug.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.