Møllevej 15, Strandby, 9640 Farsø

Lys, lækker etplansvilla til børnefamilien!

Hvis I kører ti minutter fra Farsø i retning af Limfjorden, så finder I den hyggelige landsby, Strandby, der vil danne rammen om jeres kommende tilværelse. Der er tale om en drømmeadresse for jer, som leder efter hus og have midt i naturskønne omgivelser, og samtidig har I altså kort vej til Farsø, som står til rådighed med alle de daglige gøremål.

Den gode beliggenhed tilsættes et hjem, der er som skræddersyet til børnefamilien. I overtager nemlig nøglerne til en rummelig etplansvilla, der oprindeligt er fra 1969, men som både inde og ude bærer tydeligt præg af løbende vedligehold og en gennemgribende renovering i 2014. Udadtil præsenterer huset sig derfor flot med en hvidpudset facade og et rødt sadeltag, mens I indendøre vil opleve en gennemført og tidssvarende indretning. Derudover kan det nævnes, at der er installeret pillefyr, og at I med i købet får en garage med værksted og fyrrum i virkelig god stand.

Hoveddøren åbner op til 141 indbydende m2, og I kan allerførst glæde jer over den rummelige entré, der er indrettet med både vaskefaciliteter og skabsplads. Herfra folder planløsningen sig blandt andet ud med fire fine værelser og et stilrent badeværelse med gulvvarme.

Alt dette bindes sammen af de skønne opholdsrum, nemlig stuen og køkken-alrummet, hvor I får god plads til familielivet. Stuen fyldes af dagslys fra de brede, vestvendte vinduespartier, mens køkkenet, som er af nyere dato, står med et flot, tidløst design.

Jeres dejlige have sætter den perfekte kulisse for de fremtidige sommerdage, for her finder I en herlig kombination af solrige terrasser og intet mindre end et vildmarksbad, som tilfører haven et strejf af luksus. Her er god beplantning og plæne med minimal vedligehold.

Velkommen til Møllevej 15!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.