Kristiansmindevej 3, 9670 Løgstør

DEJLIG OG CHARMERENDE VILLA CENTRALT I LØGSTØR

På Kristiansmindevej 3 centralt i Løgstør gemmer der sig en charmerende villa, som nu kan blive jeres! Her vil I med en kærlig hånd let kunne forme jeres drømmehjem.

Hele 109 m2 er, hvad der venter jer, og dertil hører også en stor og god kælder på 74 m2 med tre disponible rum samt et praktisk vaskerum. På stueplan kan I først og fremmest glæde jer til at udforske køkkenet i åben forbindelse med et alrum. Dette giver mulighed for i forlængelse af køkkenet at indrette spisestue.

Selvom køkkenet er af ældre dato, så fremstår det yderst velholdt og funktionelt. Dette køkken fint vil kunne tjene sit formål i mange år endnu. Med masser af bordplads og rige muligheder for opbevaring er der heller ingen mangler.

På stueplan ligger også villaens stue. Herinde træder det betagende lysindfald, som sikres af de nydelige vinduespartier, særligt frem. Lige nu udgøres gulvet af et gulvtæppe. Har I lyst til det, kan rummet let sættes i stand med trægulve.

Villaens 1. sal gemmer på to værelser, som begge har en god og stor størrelse. Det ene har tilmed fjordkig. Værelserne er desuden indrettet med praktiske skabsløsninger, hvilket giver fine muligheder for opbevaring. Herudover er der badeværelse.

Til boligen hører desuden en dejlig have, hvori I finder en hyggelig pavillon. Med andre ord altså en skøn villa.

Også området er ét, I med det samme kommer til at holde af. Boligen ligger nemlig i Løgstør centrum, hvor en masse oplevelser venter jer. Byens midte prydes af gamle gader med små huse, mens I fra havnen kan nyde udsigten ud over limfjordens blå bølger. Byen er derudover omringet af smuk natur, der giver rige muligheder for både vandre-, cykel- eller rideture i det fri. Med skoler, varierede indkøbsmuligheder og masser af fritidsaktiviteter lige rundt om hjørnet er det et helt perfekt sted at slå sig ned!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.