Hvalpsundvej 20, Helminggaard, 9600 Aars

SMUKT LIEBHAVERI MED FANTASTISK UDELIV OG 5,3 HA

Sæt kursen mod Hvalpsundvej og oplev, hvordan byliv udskiftes med naturskøn idyl og langstrakte marker, der breder sig som den mest fredfyldte kulisse for tilværelsen. Her ånder alt fred og idyl, og alligevel er I kun få minutters cykeltur fra handlemuligheder og skole i Hornum, som sikrer jer en nem og bekvem hverdag.

Her, i disse smukke omgivelser, står Helminggaard – en landejendom i liebhaverklasse, som imponerer fra start til slut. Den elegante ejendom og de tilhørende udbygninger er opført i 1917, og står velplaceret på en 5,5 ha stor grund med spændende jord, der strækker sig helt ned til bækken. Her kan I virkelig nyde udelivet, hobbyen og eventuelt dyrehold – der er rig plads til livet, både inde og ude.

Ejendommens 360 m2 fordeler sig over to etager og viser sig med flotte plankegulve, smukke stuklofter, elegante franske døre og fyldningsdøre. Uanset, hvor øjet hviler, så vil I opleve smukke detaljer. Fra hoveddøren træder I ind i en flot hall med svungen trappe til 1. salen, som byder på et gæstetoilet, et badeværelse med hjørnebadekar og ialt fem soveværelser, hvoraf et har egen indgang til det store badeværelse og et andet har egen altan, der vender perfekt i forhold til eftermiddag- og aftensolen.

Der er et ekstra værelse i stueplan, der eksempelvis kan anvendes som hjemmekontor. På denne etage finder I også hjemmets leverum, der består af et lækkert køkken og tre smukke stuer, hvoraf en af stuerne har en stor flot åben pejs fra Frankrig, hvor der er mulighed for at nyde den åbne ild. En anden stue har en dejlig brændeovn. Stuerne udmunder sig til sidst i en udestue, som forlænger sommerperioden. Køkkenet er opført med fine hvide fyldningsfacader og mørke bordplader, der harmonerer perfekt med husets øvrige udtryk. Side om side med køkkenet ligger endnu et badeværelse samt et praktisk bryggers med vaskefacilieter.

Billeder og ord kan ikke beskrive ejendommens særlige charme og atmosfære, og det er umuligt at indfange de mange fine detaljer, der understreger det herskabelige liebhaveri! Denne ejendom skal opleves med egne øjne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.