Viborgvej 19, Strandby, 9640 Farsø

LYS OG INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA MED UDSIGT TIL FJORD OG MARKER

Velkommen til det smukke Vesthimmerland, hvor naturen er i centrum i kraft af Limfjordens blide bølgeskvulp, den nærliggende Trend Skov og de åbne marklandskaber, der omkranser større såvel som mindre byer i området. I er havnet i det skønne Strandby lidt udenfor Ertebølle og små ni kilometer fra Farsø, hvilket både giver jer nem adgang til hyggelige strandture ved vandet samt til byens gode udvalg af hverdagsfaciliteter såsom skole, børnehave, fritidsaktiviteter og indkøb.

Tilbage i Strandby kan I se frem til at flytte ind i en stor, lys og familievenlig villa på Viborgvej 19, som ligger med udsigt til både fjord og marker. Og nå ja, så ligger den charmerende Strandby Kirke lige ovre på den anden side af vejen. Så hyggeligt.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1932, men stod overfor en større ombygning i 2003, hvilket har resulteret i det lyse, moderne og indbydende hus, som I kan opleve i dag. Boligen er lige til at gå til, og fra den dag I skriver under på købsaftalen, til I står overfor den endelige store-flytte-dag, er det eneste, I skal foretage jer måske et hurtigt sving med malerpenslen, men ellers står alt i indflytningsklar stand.

Villaen træder flot frem med sin hvidpudsede facade, de mørke trærammer omkring vinduerne, den lille grønne forhave og indkørslen, der leder hen til den rummelige garage. Bag havelågen går turen op til en skøn, lukket terrasse, og herfra kan I videre udforske den grønne have, som er let at vedligeholde.

Indvendigt får I et energivenligt boost i form af den installerede luft-til-vand-varmepumpe, og så får I ikke mindst masser af plads fordelt over 191 kvm. Førstesalen rummer hele fire dejlige soveværelser, mens stueetagen disponerer over et ekstraværelse/kontor, et vaskebryggers, et stort disponibelt rum, et badeværelse og et fantastisk lyst køkken med lækker bambus bordplads og Quokker. I forlængelse af køkken er spiseplads, som udgør husets hjerterum.

Et hjem til hele familien.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.