Troldbjergvej 37, Vilsted, 9670 Løgstør

Ejendom lige udenfor Vilsted by med lækker udsigt!

Troldbjergvej 37 lige udenfor Vilsted, er et godt køb til dig, der ønsker en ejendom, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg. Du har mulighed for istandsættelse af nuværende bolig eller du har mulighed for at købe en lækker grund. Beliggenheden er fantastisk med direkte udsigt til Vilsted sø med direkte sti hertil og til de mange åbne marker.

Den rummelige ejendom er indrettet med indgang til stor entré, hvorfra du fortsætter ind til køkkenet med mulighed for spiseplads. Her er desuden indrettet med to store stuer, hvor der er udgang til ejendommens udestue, hvor den flotte udsigt til Vilsted Sø og de åbne marker kan nydes. Ejendommen er desuden indrettet med tre store værelser og et stort badeværelse med badekar. Der er fiber-net i ejendommen.

Med en grund på hele 2.484 m2 er der mulighed for at etablere en stor og lækker have. Derudover kan der laves en terrasse med direkte udsigt til Vilsted Sø. Der hører endvidere en stor garage med dobbelt port og et udhus med til ejendommen.

Vilsted by er en hyggelig lille landsby med et godt lokalsamfund, hvor der er Friskole. Derudover er er der Vilsted Sø, hvor der er mulighed for lange og hyggelige gåture. Ejendommen er desuden placeret tæt ved Rønbjerg Feriecenter og Livø. Der er blot 9 km. til Løgstør, hvor der er et hyggeligt havnemiljø, spisesteder og et handelsliv.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker en ejendom, hvor du kan gøre drømme til virkelighed!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.