Thistedvej 56, 9690 Fjerritslev

Dejlig etplansvilla midt i skøn natur og helt tæt på byen

Glæd jer, for nu tager boligjagten jer til Thistedvej 56, og det er en adresse, som på fornemmeste vis forener by og natur. I befinder jer lige i udkanten af Fjerritslev, hvor I kommer til at bo blandt landejendomme, åbne marker og skøn natur, men samtidig har I kun få minutter på cykel eller i bil ind til Fjerritslev, og byen byder på alt fra et rigt foreningsliv til skole, daginstitutioner, utallige specialbutikker og et engageret lokalsamfund; her kommer I ikke til at mangle noget!

Beliggenheden tilsættes en etplansvilla, der henvender sig til en bred målgruppe. De 111 kvadratmeter kan blive til et dejligt hjem for alt lige fra førstegangskøberne til den lille børnefamilie eller seniorerne, der leder efter lidt mindre plads. Med i købet hører desuden et stort udhus, som giver jer nogle gode opbevaringsmuligheder, men det kan også forvandles til et fint værksted med plads til gør-det-selv-projekterne.

Udadtil står villaen med en lys, pudset facade, og bag de pudsede ydermure møder I en bolig, der bærer præg af løbende vedligehold, så det bliver nemt at gøre den til jeres egen. Kvadratmeterne er udnyttet til fulde, så allerførst kan I glæde jer over entréen med de mange indbyggede skabe, og herfra får I adgang til det nydelige badeværelse samt to af husets tre værelser. Til slut bindes hjemmet sammen af de to herlige opholdsmiljøer, nemlig køkken-alrummet og stuen, hvor I får plads til hygge, samvær og familieliv. Hvis I drømmer om et mere åbent opholdsrum, kan I også lege med planløsning og åbne op mellem de to rum.

Som prikken over i’et kommer de udendørs omgivelser, og I overtager en grund på hele 1.004 kvadratmeter, så der er rigelig plads til de kommende sommerdage. Ude i haven kan I følge solen på de skønne fliseterrasser, og derudover kan I udleve havedrømmene om alt fra små solkroge til en fin køkkenhave.

Velkommen hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.