Kastanievej 19, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Velholdt sommerhus i attraktive Kollerup!

Forfriskende dukkerter i bølgen blå, lange spadsereture i fabelagtig natur og grillhygge i sommersolen på terrassen. Lyder det tillokkende, bør I se nærmere på dette velholdte fritidshus i Fjerritslev. Ejendommen byder blandt andet på et stort, åbent opholdsrum, to soveværelser og to solrige terrasser.

Sommerhuset ligger i et særdeles attraktivt ferieområde. Der er kort afstand til indkøb og et væld af spændende butikker, ligesom Kollerup rummer en enestående natur med masser af stier, der indbyder til hyggelige gå-, løbe- og cykelture i det fri. Herudover er der heller ikke langt til Jammerbugt Golfklub, mens flere lækre badestrande er inden for cykelafstand. Uanset om man er senior eller børnefamilie tilbyder Fjerritslev og omegn altid et hav af muligheder.

I får et pænt og lyst sommerhus, som løbende er blevet opdateret. Der er kommet nyt Pergo gulv i stuen i 2018 og badeværelset er renoveret i 2011. På husets østside er træbeklædningen skiftet og flere vinduer er skiftet i 2018.

Der er stue, køkken-alrum i ét stort, lyst opholdsrum, hvor der kan skabes en flydende overgang mellem inde og ude ved at slå dobbeltdørene op ud til den sydvendte terrasse. På årets mildere dage spreder brændeovnen både stemning og varme i hele huset. Soveafdelingen indeholder to værelser samt det fine flisebadeværelse med bruseniche og flotte skabselementer i kirsebær. Det ene soveværelse har to døre, hvilket gør det let etablere et ekstra værelse ved at sætte en væg op. Derudover er der et disponibelt rum med gode anvendelsesmuligheder i forbindelse med stuen.

I haven er der masser af plads til boldspil og børneleg, og på den vestvendte terrasse, der er skærmet godt af, kan I nyde aftenmåltidet og dagens sidste solstråler.
Her får I kort fortalt et velholdt og overskueligt sommerhus i et fantastisk ferieområde.
Ring til os allerede i dag for en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.