Egevej 16, 9690 Fjerritslev

Sommerhus med spa og sauna!

På Egevej 16 bydes du velkommen i et sommerhus i ægte sommerhus stil med gode faciliteter.

Det første I træder ind i er huset entre, her er der plads til opbevaring og vaskemaskine. Herefter kommer I ind i sommerhusets samlerum med et stort køkken-alrum i forbindelse med stue. Fra køkkenet er der udgang til husets nordvendte terrasse og fra stuen har I adgang til husets delvist overdækket terrasse mod syd-vest. Indenfor finder I yderligere fire gode og rummelige værelser, to badeværelser, hvoraf det ene har spa og sauna.

Udenfor finder du dejlige terrasseområder, hvor I har mulighed for at nyde solens stråler hele dagen. Herudover er en stor græsplæne med plads til aktiviteter. På grunden finder I desuden et skur med plads til opbevaring.


Sommerhuset er placeret i et flot natur område ved Kollerup Plantage med få km. til Vesterhavet. I området er der et godt stisystem, hvor der kan nydes lange vandre- og MTB ture. Sommerhuset er placeret tæt på handelsbyen Fjerritslev, hvor der tilbydes alle former for forretninger, attraktiv 18-hullers golfbane, bowlingcenter, museum, svømmehal, fine trafikforbindelser og meget mere.

Kontakt os allerede nu og bestil en fremvisning af dette flotte sommerhus!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.