Hobrovej 151, 9670 Løgstør

Perfekt til 2 generationer eller forsamlingshus!

Drømmer du og din familie om et sted, hvor I kan samle bolig og erhverv under samme tag? Og ønsker I samtidig en hverdag i naturskønne rammer med højt til himlen og masser af albuerum? Så skal I sætte kursen mod Hobrovej 151 i Vilsted, hvor drømmen nu kan gå i opfyldelse.

Her udbyder vi nemlig nu en 690 kvadratmeter stor ejendom, som tidligere har været byens kro – heraf navnet Vilsted Åkro. Det er naturligvis oplagt at genetablere kroen, men der er også mulighed for at benytte ejendommen til udlejning, forsamlingshus, catering eller bed and breakfast. I dag bliver den brugt til forsamlingshus. Her er virkelig stort potentiale, og mulighederne er mange!

De mange kvadratmeter fordeler sig over tre fælleslokaler: et til 24 personer, et til 45 personer og et til 120 personer. Og dertil kommer selvfølgelig de mange køkkener, badeværelser, disponible rum og værelser. I ejendommen er der to lejligheder og er derfor oplagt til to familier eller en stor sammenbragt familie. Flere steder på ejendommen er der udsigt til Vilsted Sø. Det her er uden tvivl en ejendom, der skal opleves med egne øjne; dens sjæl og charme skal nemlig mærkes på egen krop.

Ejendommen ligger lige overfor en stor parkeringsplads ved Vilsted Sø. Selve området er utrolig naturskønt. Der er praktisk talt ikke mere end et par skridt til Vilsted Sø, hvor I kan snuppe en forfriskende dukkert, og her danner omgivelserne rammen om både sejlads, fiskeri, vandring, cykling og overnatning i det fri med hele tre lejrpladser. Vilsted er en hyggelig og velfungerende landsby med friskole, daginstitution, idrætsforening og kirke, og som prikken over i’et er der hverken langt til fjorden eller større byer såsom Aalborg, Skive og Viborg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.