Rolighedsvej 36, 9620 Aalestrup

Hus med mange muligheder - Fantastisk beliggenhed!

Dette hus fra 1950 er et fint begynder hus eller til et ældre par, der ønsker en central beliggenhed og få kvadratmeter.

Huset er indrettet i en stueplan og en fuldt udnyttet kælder. I stueplan finder du et køkken og en stor stue med god lys indfald fra husets store vinduer mod syd. Køkken og stue er placeret op af hinanden og er derfor oplagt til at etablere et køkken-alrum. I stueplan finder du ydermere et værelse med god skabsplads og et badeværelse.
I kælderen finder du 4 disponible rum og et bad. Kælderen har en god loft højde med vinduer over jord niveau. Den er ikke godkendt til beboelse.

Udvendig finder du en stor flot og velholdt have med flotte bede, stor plæne og terrasse. Herudover finder du en flot ny carport med skur, som er opført i 2019 og et lille havehus, hvor der er plads til haveredskaber.

Huset har en fantastisk beliggenhed i Aalestrup kun få meter til idrætscenter, skole, børnehave og vuggestue. Mod syd overfor huset er der ikke beboelse, men et attraktiv område med skov. Heller ikke langt fra huset fnder du indkøbsmuligheder og enkelte detailbutikker.

Aalestrup ligger 30 km. fra Viborg og 50 km. til Aalborg med busforbindelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.