Alexiasvej 5, Trend, 9670 Løgstør

Ny istandsat fritidshus nær vandet!

Med skoven som nærmeste nabo og havet i gåafstand fra huset, er beliggenheden intet mindre end perfekt. På Alexiasvej 5 venter der jer et fuldstændig ny istandsat fritidshus med alt hvad du behøver for en skøn ferie. Her kan du blot læne dig tilbage og nyde de flotte rammer.

Ejendommen er charmerende, som et fritidshus bør være. Alligevel er der noget moderne over den sorte træfacade, som står i flot kontrast til de hvide vinduesrammer og komplimenterer den fine byggestil. Omkring huset er der dejlige terrasser, både åbne og overdækkede, så I altid kan finde den perfekte plads i udelivet.

Ved istandsættelsen er der blandt andet lagt nye spær og nyt tag. Der er lavet nye el-installationer, alle døre og vinduer er udskiftet og der er lavet nyt badeværelse. Kort sagt, alt er lavet!

Huset fordeler sig over 61 indbydende boligm2 med masser af dagslys. Planløsningen er indrettet med to værelser, der nemt kan indrettes med køjesenge, hvis I har brug for mere plads. Hele huset bindes sammen af et dejligt leverum, hvor stuen og køkkenet ligger i forbindelse til hinanden, så I hele tiden har en følelse af at være sammen. Køkkenet er opført i et lyst og indbydende design, som passer perfekt til husets øvrige indretning. I samme flotte stand står badeværelse med separat brusemiljø og et charmerende skabsmodul ved håndvasken. Der en rød tråd gennem hele huset, og der er ikke en finger at sætte på indretningen.

Trend er et populært sommerhusområde med fin børnevenlig badestrand, campingplads samt gode surf- og fiskemuligheder. Området er meget naturskønt, og her er man tæt på både restaurant og indkøbsmuligheder i blandt andet handelsbyerne Farsø og Løgstør. Blot ca. 8 km til Feriecenter Landal Rønbjerg.

Isoleret anneks med tre sovepladser kan medfølge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.