Egevej 10, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Dejligt lyst sommerhus!

På Egevej 10 bydes du velkommen til et dejligt sommerhus i ægte sommerhus stil med træ på væggene. Sommerhuset er beklædt med lærketræ. Vinduer og døre er i mahogni træ. Dette sommerhus er særdeles godt udnyttet.

Du bydes velkommen i en dejlig entré med opbevaringsplads og vaskeplads. Herefter træder du ind i sommerhuset store køkken-alrum i åben forbindelse med stue. Her finder du et funktionelt køkken, hvor du har mulighed for at gå direkte ud på sommerhusets Nordvendt terrasse. Sommerhuset er opvarmet med elvarme, brændeovn og en varmepumpe. Fra stuen har du direkte udgang til husets syd-vestvendt træterrasse. I stuen finder du ydermere store vinduespartier, så der kommer masser af lys ind. Sommerhuset rummer desuden tre gode værelser, et stort badeværelse og en hems. Der er mulighed for at få tilkoblet fiber-net.

Udenfor er to store og lækre terrasser med udsigt til dejlig skov, hvoraf den ene er delvist overdækket. Stor græsplæne med plads til mange aktiviteter. Et udhus med to sovepladser og en overdækket terrasse.

Sommerhuset er placeret i et flot natur område ved Kollerup Plantage med få km. til Vesterhavet. I området er der et godt stisystem, hvor der kan nydes lange vandre- og MTB ture. Sommerhuset er placeret tæt på handelsbyen Fjerritslev, hvor der tilbydes alle former for forretninger, attraktiv 18-hullers golfbane, bowlingcenter, museum, svømmehal, fine trafikforbindelser og meget mere.

Kontakt os allerede nu og bestil en fremvisning af dette flotte sommerhus!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.