Mølholmvej 2, Helminggård, 9600 Aars

Skøn ejendom med ca. 1,7 ha på landet og i byen - mange muligheder!

YDERLIGERE 5 HA MARKJORD VED EJENDOMMEN, SAMT 3 HA ENG TIL AFGRÆSNING/HØ KAN TILKØBES.

Her kommer I til at bo i idylliske rammer med naturen på helt tæt hold, og selve ejendommen byder bl.a. på et renoveret stuehus og udhuse, der er som skræddersyet til hestehold. Ejendommen ligger i kort gåafstand til Hornum-Ulstrup Rideklub.

Her får I ikke kun et 150 m2 stort, renoveret stuehus, men samtidig også gode udhuse, som bl.a. fordeler sig med et multirum (gildesal), sadelrum, stald m. bl.a. hestebokse, garage med grav og værksted med stor port. Det resterende areal er beliggende omkring ejendommen. Her finder I bl.a. fold, ridebane, have med bålplads og meget mere.

Stuehuset kan tilgås direkte fra den store gårdhave, og her er I omkranset af solrige hyggekroge såvel som masser af fin beplantning. I stueetagen venter først og fremmest en rummelig entré, der er veludnyttet med alle de funktioner, et bryggers har. Herfra er der videre adgang til det store og lysfyldte opholdsrum, som udgør boligens samlingspunkt. Et dejligt, stort køkken samt en stor vinkelstue, perfekt som spise- og dagligstue med både brændeovn og udgang til terrasse og have. På etagen venter også et stort badeværelse, mens planløsningen fuldendes af 1. salen, hvor I finder fire store værelser og endnu et badeværelse.

Ejendommen har fibernet og samtidig kan vi pointere, at solcelleanlægget holder el-udgifterne nede.

Denne spændende ejendom er omkranset af skøn natur, med et rigt dyreliv. Samtidig er beliggenheden særdeles central med kun 350 meter ind til Hornum. Her har I alle hverdagens fornødenheder med både skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og handlemuligheder. Der er heller ikke langt til hverken Aars eller Farsø. Pendleren befinder sig selvfølgelig også i køreafstand fra Aalborg, Viborg og Randers.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.