Ranumvej 18, Vilsted, 9670 Løgstør

Ejendom med god plads og udsigt til Vilsted Sø!

Denne ejendom byder på en grund på hele 940 m2 og med en bolig på 160 m2 placeret i Vilsted by.

Du ankommer i en indkørsel med god plads, herunder en dobbelt carport og 50 m2 garage med varmepumpe og el port. Her er der rig mulighed for at udfolde din hobby, eller drive en mindre virksomhed f.eks. håndværker.
På grunden er en fin flisebelagt terrasse med god plads og i forlængelse af den er en nem og overskuelig have med et par frugttræer.

Indenfor finder du et stort køkken-alrum med spiseplads herfra er der direkte udgang til den flisebelagte terrasse. Fra køkken-alrummet er der åbent ind til den hyggelige stue med plads til hele familien. I stueplan finder du desuden 2 gode værelser, 1 badeværelse med vaskefaciliteter, 1 bryggers og entré. Fra trappen i entrén kommer du op til en 1. sal med 3 gode værelser, hvoraf der er smuk udsigt til Vilsted Sø fra det miderste.

Vilsted har et godt landsbymiljø med friskole, borgerforening, skøn natur og indkøbsmuligheder. Der er gode busforbindelser til de omkringliggende byer, herunder Løgstør, der kun er indenfor 10 minutters kørsel fra ejendommen.

Vilsted Sø finder du lige i baghaven, den byder på gode gåture, smuk natur og et fantastisk fugleliv hele året rundt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.