Sjørup Søvej 5, Gatten, 9640 Farsø

Perfekt til hverdag og weekend!

På Sjørup Søvej 5 venter en stilren villa fra 2006, som både kan bruges som fritids- og helårsbolig. Huset fremstår flot og indflytningsklart, og det vil uden tvivl give ideelle rammer om jeres kommende hverdag såvel som forlængede weekender og ferier.

På adressen er du omkranset af grønne vidder med Sjørup Sø kort mod syd. Villaen, som nu kan blive jeres, er opført i flotte materialer, og den ligger på en dejlig, nem grund, der tæller 871 kvadratmeter. Den grønne beplantning kræver nemlig minimal pasning, og grunden er samtidig anlagt med et stort pulterrum med elport og en afskærmet fliseterrasse, der er vinklet perfekt mod eftermiddags- og aftensolen i syd og vest.

Indenfor venter en lys bolig. I hjemmets centrum ligger et hyggeligt og stort opholdsrum, og her samles køkkenet og de to stuer, der er utrolig indretningsvenlige. I forlængelse af køkkenet ligger den første stue, der vil fungere perfekt som spisestue, og stuen længst mod vest er ideel som dagligstue. Huset råder ligeledes over fire regulære værelser, der to og to er opdelt med et af hjemmets to badeværelser – slutteligt venter et praktisk bryggers.

Gatten ligger midt i Himmerlands fortryllende natur, og der er rig mulighed for at udforske omgivelserne med eksempelvis gå- eller cykelture. Kun 700 meter fra huset ligger Himmerland Golf & Spa Resort, og med nøglerne til huset foreligger der en fordelagtig aftale, der giver adgang til centrets mange attraktive faciliteter.

De omkringliggende byer huser alle hverdagens fornødenheder, og der er heller ikke langt til større byer såsom Aalborg, Viborg og Randers.

Alt i alt en bolig med rigtig mange muligheder!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.