Fjordparken 34, Lovns, 9640 Farsø

Charmerende fritidshus i naturskønne omgivelser!

Velkommen til Fjordparken 34 i Louns, en ideel beliggenhed for et skønt fritidshus - og det er netop det, der venter jer her.

Her kan I sætte kursen mod, når I vil slappe af og nyde livet. Her finder I fred, ro og den smukkeste natur, der viser sig som grønne skove, søer og det rolige hav, som indbyder til et dejligt friluftsliv. Naturen er i højsæde, men I skal samtidig ikke undvære handlemuligheder og fornøjelsen ved at spise på restaurant, for begge dele ligger mindre end ti minutter på cykel herfra.

Det fine blågrå træhus ligger henslængt på en 1.222 m2 stor grund, som er frodigt opvokset med tætte buske og høje træer, der bidrager til udelivets skønne stemning. Grunden er anlagt med et stort, grønt areal, der egner sig perfekt til boldspil, vandkampe og alt, hvad ungerne ellers kan fornøje sig med. Imens danner den solbeskinnede terrasse samlingspunkt for sommerens mange middage og familiehygge under åben himmel. Huset suppleres af et skur med tilhørende værksted, som giver plads til at sysle med lidt gør-det-selv-projekter og pleje hobbylivet.

Med sine 70 lyse og luftige m2 byder huset jer indenfor. Her får I tre værelser, som giver rig plads til både børn, voksne og eventuelt overnattende gæster. I samme omfang er der indrettet et pænt badeværelse med separat bruseniche, der, ligesom resten af huset, fremtræder i super god stand. En af husets helt store kvaliteter er det dejlige køkken, som ligger i forlængelse af stuen og tilsammen udgør et skønt samlingspunkt. Køkkenet er opført med hvide fyldningsfacader, der diskret skjuler de hårde hvidevarer og står i flot harmoni med den øvrige indretning. I stuen er der en hyggelig brændeovn og direkte udgang til terrassen, så I nemt kan udskifte indeliv med udeliv.

Velkommen til Fjordparken 34!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.