Amandasvej 13, 9670 Løgstør

Åbent og lyst arkitekttegnet sommerhus i dejligt sommerhusområde!

Velkommen til dette nyere sommerhus i Trend. Sommerhuset er rummelig og i fin stand, som kan tages i brug med det samme. Nær sommerhuset finder du en skov, hvor der er mulighed for at nyde dyrelivet.

Sommerhuset fordeler sig på 81 m2. Sommerhuset er indrettet med et lyst og åbent køkken-alrum med to udgange til sommerhusets delvist overdækket terrasse. Ydermere finder du to rummelig værelser og et stort badeværelse med spa. Sommerhuse rummer desuden en dejlig stor hems med to sovepladser.

Udenfor finder du en stor garage med plads til en masse opbevaring, her er der en stor port, så der er mulighed for at komme ind med større ting. Omkring huset finder du en lækker træterrasse mod nord, øst og den store terrasse mod syd , hvor der er rig mulighed for at nyde solen hele dagen. Sommerhuset har en grund på 1460 m2, hvor der er minimal vedligeholdelse. Desuden er der rig mulighed boldspil og leg.

Trend er et populært sommerhusområde med fin børnevenlig badestrand, campingplads samt gode surf- og fiskemuligheder. Området er meget naturskønt, og her er man tæt på både restaurant og indkøbsmuligheder i blandt andet handelsbyerne Farsø og Løgstør. Blot ca. 8 km til Feriecenter Landal Rønbjerg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.