Blåbærstien 29, Thorupstrand, 9690 Fjerritslev

Et lækkert fristed ved den charmerende Thorup Strand!

Dette fine fritidshus er placeret i det attraktive sommerhusområde ved Thorup Strand, som er kendt for at have den eneste tilbageværende kystlandingsplads, så I kan hver dag betragte fiskerne, der trækker de små kuttere på land.

Ikke langt fra kysten ligger fritidshuset i grønne omgivelser, og det byder på klassisk charme med sin mørke træfacade og de hvide vinduesrammer. Huset er fra 1991, og de 80 kvadratmeter er indrettet med lige dele moderne komfort og hyggelig sommerhusstemning. På traditionel vis er vægge og lofter beklædt med træ, hvilket tilfører huset sjæl og charme, men samtidig kan I nyde godt af alt fra opvaskemaskine i køkkenet til vaskefaciliteter på badeværelset.

Huset giver jer alt, hvad et fritidshus skal rumme; de tre værelser sørger for mange gode sovepladser, depotrummet har fine opbevaringsmuligheder, og det store opholdsmiljø danner rammen om feriedage med samvær og familietid. Her kan I være sammen, selvom der på én gang hygges med hjemmebag i det dejlige køkken og slappes af med gode bøger foran brændeovnen i stuen. Takket være de store vinduespartier kan I samtidig nyde frit udsyn til haven, og dørene skaber en flydende overgang til terrasserne, der i varme måneder vil fungere som en direkte forlængelse af huset. Herude kan I nemlig tilbringe de mange soltimer, mens der tændes op i grillen og børnene indtager græsset med alverdens havespil.

Der er indlagt fibernet.

Stranden ved Thorup har gode bademuligheder, og i de nærtliggende klitplantager kan man trave i noget af Danmarks smukkeste natur. Der er desuden kort køreafstand til Fjerritslev med gode indkøbsmuligheder, forretninger, restauranter, golfklub, svømmehal og meget mere.

Velkommen til Blåbærstien 29, der sætter den bedste kulisse for de næste mange års ferieminder!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.