Minnasvej 29, Trend, 9670 Løgstør

Sommerhus med dejlig udsigt!

Velkommen til dette fine sommerhus i Trend. Sommerhuset er beliggende forenden af en blind vej, her er der helt stille og mulighed for at nyde den stille og dejlige tilværelse.

Sommerhuset har de seneste år givet overskud grundet god udlejning.

Sommerhuset er indrettet med et stort nyt køkken-alrum i åben forbindelse med stue. Her er der et rigtig fint lysindfald fra sommerhuset vinduer og ovenlysvindue. I stuen er der direkte udgang til huset nye træterrasse. I vinterhalvåret er der mulighed for at nyde varmen med sommerhusets brændeovn. Du finder desuden to gode værelser og en hems med mulighed for sovepladser. Sommerhuset rummer desuden et stort badeværelse.

Udenfor finder du en ny træterrasse med flot udsigt over de åbne marker. Herudover et skur til opbevaring og en stor have med plads til mange aktiviteter.

Trend er et populært sommerhusområde med fin børnevenlig badestrand, campingplads samt gode surf- og fiskemuligheder. Området er meget naturskønt, og her er man tæt på både restaurant og indkøbsmuligheder i blandt andet handelsbyerne Farsø og Løgstør. Blot ca. 8 km til Feriecenter Landal Rønbjerg.

Velkommen til Minnasvej 29!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.