Charlottesvej 23, Trend, 9670 Løgstør

ÆGTE FERIEIDYL LIGE VED VANDET

Med nøglerne til Charlottesvej overtager I et skønt og ugeneret fritidshus, som står klar til at byde sine nye ejere velkommen. Her får I en rolig og idyllisk base, hvor I vil glemme alt om hverdagslivet og i stedet sætte uret på ferietid; perfekt til årets ferier og forlængede weekender.

Så snart I ankommer til adressen, mærker I roen sænke sig. Fritidshuset ligger nemlig i rolige og trygge omgivelser – og disse omgivelser kan I endda nyde fra jeres egne udearealer. I får nemlig en stor, grøn grund på 1.805 kvadratmeter, og den kræver naturligvis minimal pasning og pleje. Det betyder selvfølgelig også, at de lune solskinsdage i stedet kan tilbringes i afslapningens tegn; og mod tre af de fire verdenshjørner er der endda etableret terrasser i Trip-Trap Ipé, så I kan nyde solen uanset tidspunktet på dagen. Her udmærker især den syd- og vestvendte terrasse sig, da den ligger i forlængelse af husets opholdsrum og er delvist overdækket. Fritidshuset er selvforsynende med strøm.

Fritidshuset fordeler sig over 125 kvadratmeter, og der er god plads til at indlogere familien. Foruden et stort forældresoveværelse venter yderligere to regulære og anvendelige soveværelser, og dertil kommer de store, hyggelige opholdsrum med gulv i Junckers moseeg. Det gælder en stor spisestue med direkte udgang til terrassen og haven, og ved siden af ligger køkkenalrummet, som uden tvivl udgør husets hjerte. Her strækker loftet sig op til kippen, og de mange fine detaljer skaber et fuldendt rum, der er behageligt at opholde sig i. Hele fritidshuset er smagfyldt møbeleret med mange eksklusive design-møbler af ny dato. Planløsningen fuldendes med to badeværelser.

Fra hoveddøren er der kun 300 meter til stranden, hvor I kan tilbringe sommerens varme dage. Sommerhusområdet har en helt særlig charme over sig, og der er naturligvis ikke langt til handlemuligheder. Samtidig er der kun 10 km til Løgstør, hvor der venter et livligt handelsliv med alt fra specialbutikker med nordjyske specialiteter til et stort udvalg af alt specialforretninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.