Meretesvej 34, Trend, 9670 Løgstør

Velholdt og ugeneret fritidshus med sjæl!

Beliggende for enden af Meretesvej finder du dette flotte fritidshus, placeret på en dejlig og ganske ugeneret grund. Huset er bygget i 2005 og er yderst velegnet til helårsbolig, hvis man ønsker dette. Den gennemgående træbeklædning sikrer den hyggelige sommerhus-stemning, men samtidig er der ikke gået på kompromis med den moderne komfort. Der er tilhørende anneks med god plads til værksted/opbevaring.

Udendørsarealerne er unikke og med nye terrasser omkring huset er der rig mulighed for at nyde sol og læ dagen lang. Den store plæne indbyder til masser af leg og aktivitet, hvilket med fordel kan afsluttes med en tur under ude-bruseren eller i vildmarksbadet.

Indendørs er boligens 99 kvadratmeter godt indrettet med tre separate soveværelser med god skabsplads samt et dejligt og rummeligt badeværelse, der har separat brusekabine og indbygget skabsplads til vaskemaskine. Husets hjerte, det store opholdsrum, er opdelt i spise- og opholdsstue med brændeovn. Fra det store spiseområde er der åben adgang til køkkenet, hvorfor alrummet også giver anledning til hyggelige samtaler under madlavningen. Leverummets store vinduespartier lader solen kaste naturligt lys ind og på de lune sommerdage har du rig mulighed for at træde direkte ud til husets to træterrasser, den ene af dem sydvendt med lyskilde fra eftermiddagssolen.

Trend er et attraktivt sommerhusområde ud til Bjørnsholm Bugt med dejlig sandstrand og gode forhold for wind-surfere. Områdets skønne natur indbyder til gode vandre- og cykelture. Indkøbsmulighederne er indenfor kort køreafstand og Muslingebyen Løgstør ligger blot et kvarters kørsel herfra.

Velkommen til Meretesvej 34!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.