Lynghøjsletten 81, 9690 Fjerritslev

Velbeliggende fritidshus med plads til hele familien!

Med gåafstand til Vesterhavet, gode fællesfaciliteter, skønne omgivelser og et dejligt hus med fantastisk lysindfald, får du her de helt optimale betingelser for dine kommende ferier.

Er du på udkig efter et hus til udlejning vil Lynghøjsletten 81 også være en rigtig god mulighed! Her er god plads - også til to familier.

Fritidshuset fremstår lyst og venligt, der er indrettet med entre, der fordeler til husets opholdsrum. Her findes en dejlig, nedsænket opholdsstue med pejseindsats i åben forbindelse med spiseplads og køkken. Her strømmer dagslyset ind fra de store vinduespartier ud til terrasseområdet. Drømmer du om et endnu større opholdsrum, er der mulighed for at lægge et af værelserne til. Herudover er der badeværelse, 3 gode værelser samt et "master-soveværelse" med direkte adgang til endnu et lækkert badeværelse med spa.

Der er tilhørende disp. rum og skur med god plads til opbevaring. Udvendigt finder du en fantastisk gårdhave, der giver optimale betingelser for læ og sol. Den 1.230 m2 store naturgrund kræver minimal vedligeholdelse.

Udover et fantastisk fritidshus får du også nogle lækre fællesfaciliteter i form af ind- og udvendig pool, tennisbaner samt legeplads.

Området er beliggende nær Slettestrand og Svinkløv Badehotel. Vesterhavet tilbyder en god sandstrand og udenfor døren finder du anerkendte MTB-ruter samt gode stiforbindelser til vandreture i de omkringliggende hedearealer. Samtidig har du blot ca. 4 km til den aktive handelsby Fjerritslev med et væld af aktivitetsmuligheder.

Velkommen til Lynghøjsletten 81!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.