Violvej 4, 9670 Løgstør

1-plans villa i stille kvarter på 147 kvm, klar til indflytning

Velkommen til Violvej 4, hvor I får en charmerende villa i lyst miljø med mange smukke detaljer. Murstensvillaen er opført i 1964, og den løbende vedligeholdelse og modernisering, gør at I blot skal pakke flyttekasserne ud og læne jer tilbage.

Indendørs venter 147 lyse og veludnyttede kvadratmeter, som fordeler sig på et stueplan og en lys kælder.

Husets leverum kan du ikke undgå at blive betaget af! Fra det lyse og rummelige køkken med god spiseplads, træder du et trin videre ned i den hyggelige stue med brændeovn.
Loft-til-kip og store gulv-til-loft vinduer sikrer et fantastisk og naturligt lysindfald, hvor der er udsigt samt udgang til de skønne udearealer, via terrassedøren.
De resterende kvadratmeter finder I på tre lyse værelser samt to stilrene badeværelser.

I kælderen findes flere disponible rum, hvor der er gode muligheder for fx pladsopbevaring, værelse eller hobbyrum. Her er blandt andet et skønt viktualie- og pulterrum, hobbyrum, vaskerum samt et værelse, forberedt til badeværelse. Til kælderen er der egen indgang, hvor der er veloplagt mulighed for en teenageafdeling.

Udvendigt får du en dejlig og ugeneret grund med skøn have og gode hyggekroge, hvor sommeren kan nydes. Der er tilhørende 38 m2 garage.

Villaen bliver kun endnu mere attraktiv, når man inddrager den ideelle beliggenhed, som placerer jer nær skøn natur og byliv. Fra huset har ungerne kun 700 m. til skole, og de er tilmed nær idrætsfaciliteter i Lanternen. Med en central placering i hyggelige Løgstør er I sikret kort vej til indkøbsmuligheder og spisesteder. I er herudover nær den hyggelige, maritime stemning i Løgstør Havn, hvor I kan nyde gode gåture langs vands.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.